telefoon 085-0499453

 

 

Meteen besparen op je vaste lasten?

Wij nemen contact met je op!

Telecom

Wij vergelijken voor jou de telecomaanbieders. Jij bespaart op je vaste lasten.

Zit je al jaren bij dezelfde provider voor internet, televisie en telefoon? Dan kun je waarschijnlijk flink besparen op je abonnement. Van A naar Bespaar BV helpt je daarbij.

Telecom vergelijken

Van A naar Bespaar BV vergelijkt je huidige telecomabonnementen met die van andere aanbieders. Vervolgens komen we met één of meerdere goedkopere alternatieven die passen bij jouw wensen en persoonlijke situatie. Wil je bijvoorbeeld supersnel internet, tv-on-demand, een abonnement inclusief smartphone en onbeperkt bellen? Dan nemen we dit in de vergelijking mee. Door te vergelijken en over te stappen, bespaar je veel geld. Vaak al een paar honderd euro per jaar.

Soorten abonnementen

Als we het hebben over telecom, bedoelen we televisie, internet, vast bellen en mobiel bellen. Er kan gekozen worden voor combinatiepakketten, zoals alles-in-1 (televisie, internet en vast bellen), internet & tv, internet & vast bellen of losse abonnementen. Voor mobiel bellen sluit je altijd een los abonnement af.

1 Alles-in-1 pakket (internet-bellen-televisie)

Het alles-in-1 pakket is één van de meest populaire pakketten, aangezien je dan met alle verschillende onderdelen (internet, vast bellen en televisie) bij één provider zit. Dit is vaak een stuk voordeliger dan wanneer je met de verschillende onderdelen bij allemaal andere providers zit. Bovendien zijn er binnen deze pakketten veel keuzes te maken voor jouw specifieke situatie, zoals extra tv-zenders toevoegen, interactieve tv, opnemen. En bij het internet kan worden vergeleken op ADSL, kabel of glasvezelinternet.

2 Internet & tv

Ook de internet & tv-pakketten zijn populair, omdat veel mensen tegenwoordig vooral hun mobiele telefoon gebruiken om te bellen. Een vast telefoonabonnement is dan eigenlijk overbodig. Hierdoor wordt het pakket vaak iets goedkoper in vergelijking met een alles-in-1 pakket. De internet & tv-pakketten kunnen ook aangepast worden aan jouw specifieke situatie. Zo kan je kiezen voor verschillende zenders en interactieve televisie met opnamefunctie. Bijna alle providers bieden naast een alles-in-1 pakket ook een pakket internet & televisie.

3 Internet & bellen

Een pakket dat iets minder populair is, is het internet & bellen-pakket. Dit is een pakket met een internetaansluiting en vaste telefonie voor een vast bedrag per maand. Dit kan handig zijn, als je bijvoorbeeld al een abonnement hebt voor de televisie. Toch kan het slim zijn om ook te kijken naar de alles-in-1 pakketten, omdat een alles-in-1 pakket uiteindelijk voordeliger kan zijn.

Welk pakket moet ik kiezen?

Kijk allereerst naar wat je echt nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld altijd je mobiele telefoon gebruikt om te bellen, dan is het misschien handig om geen vaste telefoon erbij te nemen. Hierdoor is internet & tv ook een zeer populair pakket. De meeste mensen bellen namelijk vooral mobiel. Daarnaast is het altijd duurder als je het pakket gaat uitbreiden. Bij televisie kan je namelijk veel extra zenders en pakketten kiezen zoals films en sport, waardoor het maandbedrag dat je moet betalen hoger wordt. Bij internet wordt het maandbedrag vooral hoger, als je een snellere internetverbinding kiest. 100 Mbps is bijvoorbeeld een stuk duurder dan 20 Mbps. Zorg ervoor dat je datgene kiest, waarvan je zeker weet dat je het echt gaat gebruiken.

Losse abonnementen

Heb je liever aparte abonnementen voor internet en digitale televisie? Dat kan natuurlijk ook. Abonnementen voor mobiele telefoon worden altijd los aangeboden. Ook op deze abonnementen kan je doorgaans flink besparen.

Vergelijk internetabonnementen

Vergelijk telecomproducten

Vergelijk tv-abonnementen

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Menu