telefoon 085-0499453

Van A naar Bespaar BV vergelijkt voor jou aanbieders en leveranciers van energie, verzekeringen, tv, internet vaste en mobiele telefonie. Daarmee helpen we om je vaste lasten omlaag te brengen en aanzienlijk te besparen. De nadruk ligt bij ons op het persoonlijke contact en de onafhankelijke dienstverlening: wij nemen je het uitzoeken, vergelijken en eventuele overstappen geheel uit handen. Hierbij gaan op de volgende manier te werk:

Stap 1 - Afspraak maken
Onze bespaarexpert maakt een vrijblijvende afspraak om langs te komen voor een persoonlijke intake.

Stap 2 - Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek brengt de bespaarexpert je situatie in kaart en kijkt op welke vaste lasten valt te besparen. Uiteindelijk bepaal je zelf op welke producten je wilt besparen.

Stap 3 - Informatie verzamelen
De bespaarexpert verzamelt de benodigde informatie, zoals kopieën van je huidige polissen, abonnementen en contracten. Daarnaast vul je een inventarisatieformulier in, dat inzicht geeft in je persoonlijke situatie en wensen.

Stap 4 - Opdrachtbevestiging
Aan het einde van het intakegesprek onderteken je de opdrachtbevestiging. Hiermee geef je Van A naar Bespaar BV opdracht voor het maken van het bespaarrapport en de hieraan verbonden kosten.

Stap 5 - Vergelijken
Van A naar Bespaar BV zoekt goedkopere alternatieven op basis van je huidige contracten, polissen en overeenkomsten en eventuele extra wensen. Daarvoor maken we gebruik van ons netwerk, vergelijkingssites en directe websites.

Stap 6 - Bespaarrapport
Van A naar Bespaar BV maakt vervolgens een overzichtelijk, digitaal bespaarrapport met één of meerdere bespaaralternatieven per product en de totale besparing. Je ontvangt dit rapport per mail.

Stap 7 - Toelichting
Onze bespaarexpert komt bij je langs om het bespaarrapport toe te lichten. Je bepaalt zelf of je ingaat op de geboden spaarmogelijkheden. Van A naar Bespaar BV denkt met u mee!

Stap 8 - Overstappen
Desgewenst regelt Van A naar Bespaar BV graag de overstap voor je. De eventuele bonus die wij ontvangen voor het aanbrengen van een nieuwe klant, delen we met jou. Bekijk hiervoor de visuele uitleg.

Stap 9 - Betaling
Voor het opmaken van het bespaarrapport, betaal je Van A naar Bespaar BV een eenmalig bedrag dat is gerelateerd aan de aangetoonde jaarbesparing. Zie rekenvoorbeeld.

Stap 10 - Screening
Ieder jaar opnieuw screenen wij automatisch je contracten en overeenkomsten om te zien of je tarieven nog steeds scherp zijn.

 

hoe werkt a1 besparen

hoe werkt a1 besparen 2

hoe werkt a1 besparen

Dit is Alex. Alex is zojuist overgestapt
van energieleverancier A naar B. Hij
bespaart hierdoor 250 euro per jaar.

 

 

hoe werkt

 

 

Energieleverancier B geeft 50 euro aan
Van A naar Bespaar BV omdat Alex zojuist is overgestapt.

 

 

hoe werkt

 

 

Van A naar Bespaar BV deelt de overstapvergoeding
met Alex. Alex bespaart nu 275 euro !

 

 

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Menu